Nieuwkoopse Plassen

Met dit heerlijke weer krijgen wij zin in een leuke weggeefactie; Ken jij iemand die de Nieuwkoopse Plassen nog niet kent?

Het is zulk lekker weer dat we zin krijgen in een leuke weggeef-actie: ken jij iemand die je graag kennis wilt laten maken met ons mooie natuurgebied en het genot van dobberen op het water? Tag hem of haar dan hieronder en wie weet wint diegene een mooie prijs! Wij verloten nl. een middag varen in een Fluisterboot inclusief goed gevulde picknickmand, mede beschikbaar gesteld door De Watergeus in Noorden. (En als ze daar toch zijn: hier kun je ook heerlijk dineren..) Dus nog even in het kort: deel deze actie en tag daarin de persoon die je deze prijs gunt en laat deze natuurlijk ook onze pagina liken! Over twee weken zullen wij dan een prijswinnaar uitkiezen.

 

 

Dhr. Noordsij
10

Drieman heeft ons super begeleid en geholpen met het verkoop klaarmaken van onze woning. Het contact was met alle medewerkers bijzonder prettig en begripvol. We kunnen Drieman iedereen aanraden.

Verkoper van Gabriëlstraat 9
9

Betrouwbaar makelaar die echt onderzoek heeft gedaan naar reële kansen in de markt. Flexibel in onderhandeling, creatief in marketingvormen en klantgericht. Ons huis is in zeer korte tijd verkocht!

Anoniem
10

Een makelaar met initiatief, enthousiasme en deskundigheid. Achtervang op kantoor ook prima geregeld. Vriendelijk en accuraat de dames. Kortom, zeer tevreden

Lees meer
Terug
Recent bekeken