Dit hebben onze klanten ervaren...

Herman van Duinen
10

Corné ga zo door. Lekker bezig.

Dhr. Knaap
9

Leuk contact gehad met de makelaar hebben ons goed geholpen. Zat af en toe niet mee maar toch gelukt!!

Anoniem
10

vanaf het eerste contact goed gevoel leuke samenwerking gehad met hele team goed bereikbaar voor overleg (via telefoon, mail, app) na elke bezichtiging een korte update goede begeleiding tijdens verkoop

Dhr. Van der Weijden (gerichte aankoop)
9

Het contact met de makelaar was in orde, konden hem altijd bellen voor advies of hulp. Alle adviezen waren duidelijk.

Huub Van der Voort
10

Heel geduldig en alle begrip en zeer behulpzaam Wij zijn zeer tevreden

J Coumou
8

ga zo door

Mevr. Tineke van Leeuwen
8

Prima geholpen door zowel de makelaars als de administratieve medewerkers. Scheelt een hoop stress.ud83dudc4d

Dhr. Hogenboom
8

De communicatie ging perfect , mooie website alles keurig geregeld. Alle afspraken zijn ook keurig nagekomen

Mariska Verbeek-Sloothaak
10

Fijne samenwerking met Drieman Nieuwkoop gehad. We hebben met alle medewerkers goed contact gehad. We zijn goed geholpen en erg goed advies gekregen. Uiteraard was er een goede presentatie van ons huis en een snelle verkoop. Kortom onwijs goed makelaarskantoor! Enorm bedankt allen!

Rocco Veenboer
8

Top

Mevr. van den Helder
8

Het contact verliep heel soepel. Makelaar was zo goed als 24/7 bereikbaar. Vragen werden vrijwel meteen beantwoord of uitgezocht. Meiden op kantoor ook vriendelijk en handelden snel. Al met al topteam en niet vergeten die lieve man die de borden plaatst en stickers kwam brengen. Top!

Sharon Koning
10

Heel vriendelijk, en kennis van zaken en snel en makkelijk contact. En niks was te veel. Ik zou deze makelaar aan iedereen aanbevelen.

Viktor Thoma
9

op dit moment geen toevoegingen, contacten zijn goed en snel, prima bereikbaar online en telefonisch, kan ook zo bij ze binnenlopen, vriendelijk

Yvonne van der Post
8

Duidelijke uitleg over de veelbelovende voorgenomen stappen.

Yvonne Ruiter
7

Zeer tevreden over de intake en presentatie van de woning.

Edwin de Jong
9

Niets aan toe te voegen.

Anoniem
10

Een aantal moeilijke objecten met Corné en Daniëlle bekeken en bij elk huis hebben zij hun waarde als aankoopmakelaar bewezen. Uiteindelijk toch een woning op een prachtige locatie kunnen aankopen, mede dankzij hun inzet. Uiterst vlotte communicatie en hoge betrokkenheid. Wij zijn uiterst tevreden, als je een makelaar in omgeving Nieuwkoop nodig hebt dan moet je bij Drieman Nieuwkoop zijn.

Anoniem
10

Is prima gegaan huis binnen 2 maanden verkocht.

Tineke van Leeuwen
8

Door iedereen heel vriendelijk en goed geholpen. Heel tevreden over jullie

Marc Both
8

Van A tot Z een goede begeleiding met als resultaat een snelle verkoop. Super tevreden!

Mevr. Van Bijsterveld
10

Corné (onze makelaar van Drieman makelaars) kent de markt in onze omgeving. Hij had, ook vanuit zijn eigen woonsituatie, een goed beeld van het wonen in het buitengebied op een bijzondere locatie (auto niet voor de deur kunnen parkeren). Dat heeft zeker geholpen om vragen van geïnteresseerden beter te kunnen beantwoorden. De tactiek van het bewegen met de vraagprijs was heel effectief, zowel de aandacht voor ons huis als de hoogte van de biedingen werden door de tactiek positief beïnvloed. Bereikbaarheid, flexibiliteit heel goed, zowel Corné als de medewerkers op kantoor. Corné is een aimabel en resultaatgericht mens. Wekt vertrouwen bij ons en dat zal zeker ook bij de kijkers het geval zijn geweest. Ons huis, meer aan de bovenkant van de markt, dus een hogere courtage. Maar er is ook veel werk voor verzet, dus goede verhouding prijs / kwaliteit. Ik kan Drieman makelaars aanraden voor de koop of verkoop van uw huis.

Mevr. Gerdine Jonker
10

Super service. Snel contact en heel vriendelijk geholpen. Als ik een vraag had kreeg ik hier heel snel een antwoord op. Intake/advies bij eerste gesprek was goed voorbereid en voldeed helemaal aan onze wensen. Alles verliep heel soepel. Fotografe ook super!

Dhr. en mw Blote - van der Leede
10

Een prima open en eerlijk kontakt. goede kennis van de markt. alles vanaf de foto sessie tot de verkoop en keuring van de woning een professionele ondersteuning.

Marc Both
8

X

Gerdine Jonker/Arief Ibrahim
10

Wij zijn zeer tevreden. Contact was super. Vriendelijk geholpen en als we een vraag hadden kregen we snel antwoord. Verkoopprovisie super begeleid.

Anoniem
10

alles was super, we waren blij met alles

Anoniem
9

Onze makelaar had goede kennis van zaken en geduld. Prettige manier in de omgaan met de mensen. Fijn om mee te werken.

Mevr. Sanders, M.G. (gerichte aankoop)
8

de makelaar heeft deskundig en voortvarend gehandeld om de aankoop van een flat voor mij te realiseren

Mevr. Bouwer
9

We zijn erg tevreden over Corne Meijer, onze makelaar, geweest vonden hem kundig en wist overal veel vanaf. Daarnaast vonden wij hem ook zeer vriendelijk en nam overal ruim de tijd voor, Er was altijd een duidelijk uitleg. Wij zijn blij dat we hem als makelaar hadden.

Anoniem
10

Door de inzet van het team van Drieman is de verkoop van onze woning geweldig en zeer goed verlopen. Drieman heeft veel tijd besteed aan de bezichtingen en heeft ons op een goede wijze geadviseerd om de woning zo aantrekkelijk mogelijk te presenteren. Super blij met hun inzet en het uiteindelijke resultaat.

Dhr. Hoogenboom
9

Het contact met de makelaar verliep goed, dag en nacht bereikbaar, super dat de bezichtigingen op vrijdag en zaterdag achter elkaar gepland zijn.

Walraven
8

Gewoon heel fijn om mee samen te werken

van der Vliet
10

Snel van service! Goed van contact. Nakomen van afspraken! Enthousiast en vriendelijk!

Matthy De Vries
9

Perfecte service en (vriendelijk) contact. Je wordt goed op de hoogte gehouden m.b.t. de ontwikkelingen in de verkoop.

Marijn van Teylingen
8

Foto,s zijn mooi en goed maar de beschrijving van de woning is ook belangrijk. Onze tekst was gecopieerd uit een brochure van 10 jaar geleden toen ik hetzelfde huis wilde verkopen...gegevens zijn niet up to date en de manier van schrijven toen was te zakelijk en droog. Je moet de lezers "kietelen". Je huurt iemand in voor mooie foto's, waarom niet meer moeite voor een zinnenprikkelende beschrijving..minstens net zo belangrijk! Verder heel fijn dat jullie onze zoon aan een huurhuis hebben geholpen!

De la rie
9

Zeer tevreden over drieman nieuwkoop, goede duidelijke communicatie en in deze drukke tijd in de woningmarkt toch altijd snel contact met de makelaar!

HANS Coumou
9

Zeer tevreden

Dhr. Suers
8

Makelaar werkt zoals een goede makelaar moet werken. Kent de markt en geeft goed prijs advies en verkoop advies

Anoniem
8

Contact met makelaar was goed. Wat problemen met wat we nu echt zochten (lag ook aan ons) en bij onderhandelingen gaf de makelaar duidelijk aan wat het huis waard was en wat volgens hem de problemen met het huis zijn volgens hem. De makelaar is duidelijk, objectief, werkt voor de klant en is bereid om extra werk te doen als dit nodig is. Geen loze beloftes maar daden is wat ik heb ervaren. Het is wel van belang om zelf goed te weten wat je zelf zoekt in een huis en zelf actief mee te zoeken, daar je altijd een huis kan vinden wat je leuk vind wat je in eerste instantie niet zou zoeken.

Anoniem
8

Het contact met onze makelaar verliep prima. Zelfs in het weekend konden wij contact opnemen als we ergens een vraag over hadden en kregen dan netjes antwoord. Ook in de avonduren kon er contact zijn wat in deze tijd dat iedereen overdag druk aan het werk is erg prettig. Ook ben de aankoop van ons nieuwe huis zijn wij goed geholpen.

Anoniem
10

Vanaf het begin tot aan het eind fijn contact gehad met de makelaar. Zodra er vragen waren, zijn deze spoedig beantwoord. Ook na bezichtigingen wordt je even teruggebeld over zijn/haar eigen inschattingen of er een daadwerkelijke koper tussenzit. Al met al een fijne makelaar die ik zeker kan aanbevelen!

Anoniem
9

Erg tevreden over de service en het contact. Goed op de hoogte gehouden van alles. Goed bereikbaar en snelle reactie op mailtjes.

Anoniem
9

Makelaar heeft goed meegedacht en opties voorgelegd om verkoop te stimuleren. Wij zouden alleen een all inclusive tarief prefereren, dus incl alle noodzakelijke extra acties en advertenties. Dat past bij een courtage op het niveau van dit type woningen.

Anoniem
9

Makelaar heeft goed meegedacht en opties voorgelegd om verkoop te stimuleren. Wij zouden alleen een all inclusive tarief prefeleren, dus incl alle noodzakelijke extra acties en advertenties. Dat past bij een courtage op het niveau van dit type woningen.

Mevr. Corintha
9

Een makelaar met kennis van zaken, zeer goed met de omgeving bekend Op korte termijnen bezichtigingen, meedenkend over de erfafscheiding en recht van overpad om dit meteen goed te regelen Na afloop bezichtiging, goede feedback, en oplettend als in het te koop staande huis iets constateert waar even naar gekeken moet worden Het huis was verkocht ging worden was niet meer bewoond

Anoniem
9

Goede begeleiding en reageren altijd snel op vragen. Lichten goed toe waarom ze iets doen, en wat je kunt verwachten.

Anoniem
9

Contact verliep heel goed, na iedere bezichtiging werden we direct op de hoogte gesteld. Vriendelijke mensen

Robert-Jan Van der Vijver
8

Professionele makelaar met gedegen kennis van de regio.

Yvonne Ruiter
7

Ik vind dat Drieman de presentatie van het huis voortvarend en professioneel heeft aangepakt en heb vertrouwen in een succesvolle verkoop

Arno van Baren
8

Had snel een getekende opdrachtbevestiging nodig om door te kunnen met de hypotheek voor mijn nieuwe woning en dit werd meteen geregeld

Terug
Recent bekeken