Dit hebben onze klanten ervaren...

Marijn van Teylingen
8

Foto,s zijn mooi en goed maar de beschrijving van de woning is ook belangrijk. Onze tekst was gecopieerd uit een brochure van 10 jaar geleden toen ik hetzelfde huis wilde verkopen...gegevens zijn niet up to date en de manier van schrijven toen was te zakelijk en droog. Je moet de lezers "kietelen". Je huurt iemand in voor mooie foto's, waarom niet meer moeite voor een zinnenprikkelende beschrijving..minstens net zo belangrijk! Verder heel fijn dat jullie onze zoon aan een huurhuis hebben geholpen!

De la rie
9

Zeer tevreden over drieman nieuwkoop, goede duidelijke communicatie en in deze drukke tijd in de woningmarkt toch altijd snel contact met de makelaar!

HANS Coumou
9

Zeer tevreden

Dhr. Suers
8

Makelaar werkt zoals een goede makelaar moet werken. Kent de markt en geeft goed prijs advies en verkoop advies

Anoniem
8

Contact met makelaar was goed. Wat problemen met wat we nu echt zochten (lag ook aan ons) en bij onderhandelingen gaf de makelaar duidelijk aan wat het huis waard was en wat volgens hem de problemen met het huis zijn volgens hem. De makelaar is duidelijk, objectief, werkt voor de klant en is bereid om extra werk te doen als dit nodig is. Geen loze beloftes maar daden is wat ik heb ervaren. Het is wel van belang om zelf goed te weten wat je zelf zoekt in een huis en zelf actief mee te zoeken, daar je altijd een huis kan vinden wat je leuk vind wat je in eerste instantie niet zou zoeken.

Anoniem
8

Het contact met onze makelaar verliep prima. Zelfs in het weekend konden wij contact opnemen als we ergens een vraag over hadden en kregen dan netjes antwoord. Ook in de avonduren kon er contact zijn wat in deze tijd dat iedereen overdag druk aan het werk is erg prettig. Ook ben de aankoop van ons nieuwe huis zijn wij goed geholpen.

Anoniem
10

Vanaf het begin tot aan het eind fijn contact gehad met de makelaar. Zodra er vragen waren, zijn deze spoedig beantwoord. Ook na bezichtigingen wordt je even teruggebeld over zijn/haar eigen inschattingen of er een daadwerkelijke koper tussenzit. Al met al een fijne makelaar die ik zeker kan aanbevelen!

Anoniem
9

Erg tevreden over de service en het contact. Goed op de hoogte gehouden van alles. Goed bereikbaar en snelle reactie op mailtjes.

Anoniem
9

Makelaar heeft goed meegedacht en opties voorgelegd om verkoop te stimuleren. Wij zouden alleen een all inclusive tarief prefereren, dus incl alle noodzakelijke extra acties en advertenties. Dat past bij een courtage op het niveau van dit type woningen.

Anoniem
9

Makelaar heeft goed meegedacht en opties voorgelegd om verkoop te stimuleren. Wij zouden alleen een all inclusive tarief prefeleren, dus incl alle noodzakelijke extra acties en advertenties. Dat past bij een courtage op het niveau van dit type woningen.

Mevr. Corintha
9

Een makelaar met kennis van zaken, zeer goed met de omgeving bekend Op korte termijnen bezichtigingen, meedenkend over de erfafscheiding en recht van overpad om dit meteen goed te regelen Na afloop bezichtiging, goede feedback, en oplettend als in het te koop staande huis iets constateert waar even naar gekeken moet worden Het huis was verkocht ging worden was niet meer bewoond

Anoniem
9

Goede begeleiding en reageren altijd snel op vragen. Lichten goed toe waarom ze iets doen, en wat je kunt verwachten.

Anoniem
9

Contact verliep heel goed, na iedere bezichtiging werden we direct op de hoogte gesteld. Vriendelijke mensen

Robert-Jan Van der Vijver
8

Professionele makelaar met gedegen kennis van de regio.

Yvonne Ruiter
7

Ik vind dat Drieman de presentatie van het huis voortvarend en professioneel heeft aangepakt en heb vertrouwen in een succesvolle verkoop

Arno van Baren
8

Had snel een getekende opdrachtbevestiging nodig om door te kunnen met de hypotheek voor mijn nieuwe woning en dit werd meteen geregeld

Joost Meier
10

Alles uitstekend geregeld. Samenwerking tussen de makelaars onderling ook prima.

Anoniem
8

We zijn goed begeleid door Corné en Danielle, het is snel gegaan (mede doordat de markt goed is). Heel tevreden sluiten wij deze verkoop af.

Rob Suers
9

duidelijk en eea goed gefundamenteerd

Casper Hoogervorst
9

Erg tevreden, duidelijke presentatie en stappenplan.

Anoniem
10

Het lukte mij niet om mijn woning te kunnen aanmelden voor een isolatie-label. Alle lof voor de makelaar die daarvoor speciaal naar mij toekwam om dit in mijn bijzijn via internet te regelen. Helaas lukte het ook hem niet omdat mijn recreatiewoning daar - na telefonische navraag - niet onder zou vallen! Vreemd dat zo'n instantie zo ongelooflijk achterloopt, aangezien een recreatiewoning die het gehele jaar mag worden bewoond dus wel voor een label in aanmerking komt.!

Mevr. Tolboom
10

We hadden veel contact ze hielden ons goed op de hoogte Snel verkocht!!

Dhr. Kaspers
10

Het persoonlijk contact met de makelaar en zijn medewerkers zijn plezierig verlopen. Wij zijn bijzonder tevreden over het gehele traject!!

Marja Macdonald-Vinken
8

We hebben de keuze voor Drieman gemaakt vanwege de positieve houding en kennis van zaken van de makelaar.

Melvin Tolboom
9

Professioneel, klantgericht en meedenkend !!

Mevr. Annelies Le Clercq
8

De mensen van Drieman Makelaars zijn deskundig en de begeleiding is prettig en professioneel. De kennis van de lokale markt is erg belangrijk en op een goed niveau. Communicatie is prima en de lijnen zijn kort. Ik heb deze makelaar inmiddels aanbevolen bij buren en vrienden.

Anoniem
9

Op een heel erg prettige, informele maar toch professionele manier heeft Drieman ons erg goed terzijde gestaan bij de verkoop van onze woning. Door het goede advies en de juiste benadering was onze woning binnen de kortste keren verkocht.

Dhr. Roeleven
9

Prima werk , Goede makelaars met verstand van zaken , en hadden hun huiswerk goed gedaan Ik werd goed op de hoogte gehouden van de voortgang Zeer tevreden

Anoniem
8

Wij zijn tevreden over de makelaar die de bezichtigingen begeleide en ons daar ruim verslag van deed. Door de inzet en advies van deze makelaar hebben wij ons huis succesvol kunnen verkopen. Minder vonden wij de lage taxatie bij de intake van ons huis. Wij vonden dat de vraagprijs 10% hoger moest liggen en dat heeft het ook opgebracht.

Cinthia Kreike
8

prettige samenwerking

Dhr. Noordsij
10

Drieman heeft ons super begeleid en geholpen met het verkoop klaarmaken van onze woning. Het contact was met alle medewerkers bijzonder prettig en begripvol. We kunnen Drieman iedereen aanraden.

Anoniem
9

Contact met de makelaar is heel goed en waardevol. Kan zelfs in het weekend een beroep doen op de makelaar. Ik word van alle ontwikkelingen op de hoogte gehouden. Heel professioneel en betrokken.

Sander Roeleven
9

Goede indruk , komen professioneel over en weten waar ze het over hebben Doen hun huiswerk van tevoren en prima strategie Bedankt

de Jong
8

Heb al eerder contacten met Drieman Makelaars gehad. Het is een gedegen en professioneel kantoor en dito mensen

M.van Os-van der Windt
9

Vertrouwen

mike Droge
9

Fijne medewerkers die doen wat ze beloven en meedenken

Bert Kaspers
8

Makelaar brengt enthousiasme over, over de verkoop van het huis. Maar dit kan voor de verkoper tevens een valkuil zijn, maar dit moet nog blijken.

Anoniem
10

Corné en zijn team hebben ons perfect geholpen. Alle communicatie was perfect, terugkoppeling na bezichtigingen, afspraken keurig nagekomen hetgeen allemaal resulteerde in een hele snelle verkoop. Wij zijn dik tevreden!

Anoniem
8

Na een eerste gesprek met de makelaar besloten ons huis te koop te zetten. Contact was goed en het huis was snel verkocht.

Anoniem
10

Goed regelmatig en constructief contact. Snelle reacties terug. Open voor ontvangen van input. Meedenkend en fijn in omgang. Aantal kleine puntjes wellicht wat kritischer mee omgaan. Over het algemeen gewoon erg tevreden en geen narigheden ofzo ondervonden

Anoniem
9

Drieman heeft ons zowel geholpen met de verhuur van onze woning (in crisistijd) als met de verkoop van onze woning. Zij hebben ons alle zorgen uit handen genomen en zelfs standvastigheid getoond bij de onderhandelingen, terwijl wij al tevreden waren, wat ons uiteindelijk een hogere verkoopprijs opleverde.

Anoniem
9

Prettig contact, er werd goed overlegd hoe de verkoop aan te pakken en welke vervolgstappen mogelijk waren. Deskundig, en goed op de hoogte van de markt. Uitstekende onderhandeling, met een voor ons gunstige uitkomst!

Sjoerd van der Klei
9

Gedegen aanpak

Anoniem
8

We kregen snel terugkoppeling van bezichtigingen, en er werd adequaat gereageerd op vragen vanuit de verkopende partij. Misschien wel wat kritischer selecteren op kandidaten voor de bezichtigingen voor zover dat mogelijk is, zonde van de tijd om mensen te laten bezichtigen terwijl het huis toch boven hun budget is.Alhoewel dat in de praktijk best lastig is...

Ber Lichtenberg
10

Daar ik geen kaas gegeten heb van de verkoop van een huis ( Zelf huur ) heb ik veel op gestoken van het gesprek met Corne en het vervolg hierop, zoals voorstellen, presentatie etc etc Ik ben hem hier dankbaar voor en hoop dan ook dat de koop z.s.m. zal slagen

Anoniem
9

Laagdrempelig om contact op te nemen. Eerlijk en boezemde vertrouwen in gedurende het gehele proces.

Mevr. van wijk
10

Allereerst Corné en Danielle bedankt voor jullie kennis en kunde, en uiteraard ook de rest van het team bedankt voor alle service. Blij dat ik voor jullie heb gekozen, deze 10 hebben jullie echt verdiend! Denk niet dat ik bij een andere makelaar deze vriendelijke, persoonlijke en bovenal kundige begeleiding zou hebben gevonden!

de Boer
7

We zijn net begonnen, dus nog geen eindoordeel.

Kranenburg
10

Zeer professioneel, kennis van zaken en zeer goede communicatie. Ik zou Drieman Garantiemakelaars Nieuwkoop bij iedereen aanbevelen!

Anoniem
8

Fijn contact met Corné Meijer, zeer deskundig en behulpzaam. Communicatie verliep snel, met heldere duidelijke antwoorden.

Terug
Recent bekeken