Drieman Nieuwbouw

 

 

Ben je op zoek naar een nieuwbouwwoning? Een appartement in het centrum van de stad? Liever een vrijstaande woning op een mooie plek in het Groene Hart? Of wil je helemaal zelf bepalen hoe je wilt wonen? Drieman Nieuwbouwmakelaars heeft een gevarieerd aanbod aan nieuwbouwwoningen. 

Bekijk nieuwbouwprojecten

NVM Woningmarktconsultants

“Nieuwbouw” en alles wat daarbij komt kijken zien wij als een specialisme. Naast de verkoop van nieuwbouwprojecten wordt ons kantoor al in het beginstadium van ontwikkeling betrokken bij nieuwbouwplannen in de regio.  

Drieman Nieuwbouwmakelaars maakt deel uit van het landelijke netwerk van NVM woningmarktconsultancy met meer dan 65 lokale experts. Doordat wij in onze regio werken en wonen kennen wij als geen ander alle ins en outs van de regio.

Onze Woningmarktconsultants adviseren marktpartijen over woningmarktontwikkelingen in de breedste zin van het woord. Op basis van onderzoek, zoals bijvoorbeeld regionale woningmarktanalyses of concurrentieanalyses op projectniveau, en onze ervaring in de makelaardij, leveren we een waardevolle bijdrage in het gehele ontwikkelings-, verkoop- en bouwtraject.

Ons werkgebied betreft inmiddels de Haarlemmermeer, Haarlem, Vinkeveen, Woerden, de gehele Rijnstreek en Bodegraven. We zijn zowel betrokken bij klein- en meer grootschalige woningbouw- en bedrijfshuisvesting projecten als bij centrumontwikkelingen waar zowel de detailhandel als woningbouw een plaats vindt.

Wilt u weten wat Drieman Nieuwbouwmakelaars voor u kan betekenen? Graag maken wij een afspraak om u te informeren over mogelijkheden op onderzoeksgebied, voorbeelden van projecten die via Drieman verkocht zijn en die we op dit moment in verkoop hebben.

Drieman Nieuwbouwmakelaars is direct bereikbaar via 0172-460808 en nieuwbouw@drieman.nl.