Bij Drieman Garantiemakelaars ben je aan het juiste adres!

Een klein team, enthousiast, actiegericht en een persoonlijke benadering. Dat kun je van ons verwachten. Onze makelaar is een 'denktank' vol ideëen om de verkoop van je woning te stimuleren. Van eengezinswoning tot vrijstaande villa aan het water, elke woning krijgt een op maat gesneden verkoopadvies. Ben je dus op zoek naar een makelaar om je woning te verkopen? Of wil je juist een woning gaan kopen en ben je daarom op zoek naar een aankoopmakelaar? Bij Drieman Garantiemakelaars helpen wij je graag.  

De garanties, klanten en cijfers spreken

 
83 verkochte woningen vanaf december 2017 tot en met juni 2018
18 dagen gemiddelde looptijd landelijke gemiddelde: dagen
2% onderhandelingsmarge landelijke gemiddelde: %

Ons team

Bij Drieman Nieuwkoop helpen wij u graag.

Zoekprofielen

Een goed begin is het halve werk. Je wilt niet zo maar een huis, maar een droomhuis. Probeer eerst eens voor jezelf helder te hebben wat je daaronder verstaat. Hoe ziet dat huis er uit? Hoeveel kamers heeft het? Een grote of kleine tuin? Een garage? Knus en sfeervol of juist modern en licht? Zijn scholen, winkels en openbaar vervoer belangrijk? Maak een zoekprofiel aan en wij houden je op de hoogte van relevant aanbod.

Zoekprofiel aanmaken

Weten wat je woning waard is?

Ben je voornemens jouw woning te verkopen en benieuwd naar de huidige marktwaarde van je woning, neem dan direct contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak. Besluit je jouw huis in de verkoop te zetten? Dan heb je inmiddels een goede indruk van de werkwijze van een Garantiemakelaar en de vele voordelen van een full service makelaar.

Maak een afspraak

Uw huis sneller verkopen?

Jouw huis verkopen is vaak een emotionele aangelegenheid. In dit huis ben je bijvoorbeeld samen een gezin gestart. Hierdoor kan jouw objectieve kijk op de verkoop van jouw huis lastiger zijn. Een huis te koop zetten is vrij makkelijk, maar je huis succesvol verkopen is toch een vak apart. En je wilt natuurlijk wel de beste prijs krijgen voor je huis onder gunstige voorwaarden. Drieman Garantiemakelaars kan jouw zorgen uit handen nemen.

 

Meer informatie

Terug
Recent bekeken