Omschrijving

Vrij gelegen en uitgebouwde hoekwoning met maar liefst 6 slaapkamers, garage en carport!

Gelegen in een kindvriendelijke woonomgeving in de wijk Molenvliet met alle voorzieningen zoals scholen, winkelcentrum, sportvelden en het wijkpark in de directe omgeving. 

Begane grond:
Entree via de hal aan de voorzijde van de woning met de meterkast, toiletruimte, garderobe en trapopgang. Royale uitgebouwde woonkamer (40 m2) voorzien van een eikenvloer, praktische trapkast en schuifpui naar de zonnige tuin gelegen op het zuiden. De uitbouw bij de woonkamer zorgt voor extra ruimte en biedt meerdere gebruiksmogelijkheden waaronder bijvoorbeeld separate speelruimte voor de kinderen. De semi open keuken is voorzien van diverse apparatuur en biedt een heerlijk uitzicht op het water en de groenpartijen aan de voorzijde. Via de vaste doorloop in de uitbouw komt u in de garage en de parkeerplaats op eigen terrein voorzien van carport. 

1e Verdieping:
Overloop met trapopgang naar de 2e verdieping. Aan de voorzijde van de woning bevindt zich een royale slaapkamer en de badkamer voorzien van ligbad, douche, toilet en wastafel. Aan de achterzijde van de woning zijn nog twee prima slaapkamers gesitueerd.

2e verdieping:
Overloop. Separate c.v./bergruimte met de aansluitpunten voor de wasmachine en droger en de opstelplaats van de cv-ketel. Deze volwaardige verdieping herbergt hiernaast nog 2 ruime slaapkamers en 1 kleinere slaap/hobby kamer.
De slaapkamer aan de achterzijde biedt nog toegang tot het royale zonnige balkon. 

Bijzonderheden:
- Tuin en balkon gelegen op het zuiden.
- Garage en carport.
- Royaal woonoppervlak van 143 m2.
- Overige inpandige ruimte van 30 m2.
- Perceeloppervlak 213 m2.

Kortom:
Multifunctionele hoekwoning met een zee aan ruimte op aantrekkelijke locatie!

Kenmerken