Verkocht onder voorbehoud
€ 450.000,- k.k.

Verkocht onder voorbehoud: Hollandsekade 11, 3651 LS Woerdense Verlaat

Plattegronden

Brochure(s) en overige bijlagen

Beschrijving

Lees meer
VERKOOP PER INSCHRIJVING.

Deze woning wordt via een verkoop per inschrijving verkocht. De deadline voor deze inschrijving is dinsdag 5 maart om 12.00 uur. Tijdens de bezichtiging krijgt u alle informatie en tevens de inschrijfformulieren. Neem contact met ons kantoor op om een afspraak in te plannen.

WOERDENSE VERLAAT, Hollandsekade 11

Karakteristieke, rietgedekte vrijstaande woning op een adembenemende locatie middenin de natuur

Bent u op zoek naar een rustiek plekje om u terug te kunnen trekken van de hectiek van alle dag? Dan hebben wij een unieke locatie voor u! U wordt echt op slag verliefd op deze bijzondere plek en karakteristieke woning. Deze rietgedekte woning ligt aan de Hollandsekade in Woerdense Verlaat. Een geweldige plek waar je niet snel komt, omdat de woning aan een autoluw weggetje is gelegen, echt middenin de natuur! Het weggetje gaat over in een wandel/ fietspad richting “Lusthof De Haeck” en de Meije. De Hollandsekade is bekend van het wandelen (o.a. het bos Lusthof De Haeck), fietsen, varen, schaatsen of van zeldzame dieren en planten.

Weinig wandelroutes in Zuid-Holland en Nederland zijn zó gevarieerd als die door De Haeck. Lusthof De Haeck is ooit aangelegd als privé jacht- en visgebied van dr. W.H. Teupken. Dit oude gecultiveerde natuurgebiedje is in de tijd veranderd in een afwisselend wandelbos. Het smalle, bochtige pad loopt langs bomen, kleurrijke mossen, paddenstoelen en over bruggetjes.

Bij aankomst zult u begrijpen dat dit plekje echt met geen pen te beschrijven is, kom dit vooral bewonderen tijdens een vrijblijvende bezichtiging!

Bij aankomst bij de woning kunt u de auto op eigen terrein parkeren.

Begane grond
Entree, hal, meterkast en toegang tot de woonkamer en badkamer. De badkamer is voorzien van een toilet, douche en wastafel. De woonkamer met open keuken heeft een prachtig uitzicht over de tuin en natuurlandschap. Door middel van een losse trap is de zolder met vide te bereiken. Via de woonkamer komen we op het zonnige, onderheid terras.

Kelder
Terug naar de hal bereikt u de kelder. Deze ruimte loopt door onder het terras en heeft dus een flinke woonoppervlakte. Via een ruime overloop bereikt u de twee slaapkamers en vaste kasten. De overloop is zo groot, dat deze makkelijk kan worden opgedeeld voor bijvoorbeeld nog een extra slaapkamer of badkamer. De twee slaapkamers zijn ruim van afmeting, namelijk ca. 10 en 10 m2. In één van de vaste kasten treft u de CV-ketel (2019).

Weer terug naar de tuin. De adembenemende tuin biedt optimale privacy en ligt echt midden in een beschermd natuurgebied. De buren? Dat is de natuur!

Om de rust en ruimte en alles wat deze woning u te bieden heeft optimaal te kunnen ervaren, moet u beslist een afspraak maken voor een vrijblijvende bezichtiging. Wij maken graag tijd voor u vrij!

Disclaimer
Voor onze koopakte gelden de standaard NVM-regels. In alle overeenkomsten bedraagt de waarborgsom/bankgarantie minimaal 10% van de koopsom. Deze projectinformatie mag niet worden beschouwd als een aanbieding of offerte en wordt verstrekt onder voorbehoud van goedkeuring door de verkoper. Wij kunnen geen aansprakelijkheid aanvaarden voor de door ons samengestelde gegevens. Deze informatie, eventuele gesprekken, onderhandelingen etc. zijn allen vrijblijvend. Er is pas overeenstemming bereikt op het moment dat de door Drieman Garantiemakelaars Nieuwkoop opgestelde koopovereenkomst door beide partijen is beoordeeld en ondertekend. Tot dat moment hebben beide partijen het recht om af te zien van een transactie, zonder kostenvergoeding etc. Alle genoemde maten zijn indicatief, er kunnen geen rechten aan worden ontleend.

Kenmerken

Lees meer
Overdracht
Referentienummer 25007/4398772
Vraagprijs € 450.000,- k.k.
Status Verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding In overleg
Laatste wijziging Vrijdag 8 maart 2019
Bouw
Type object Woonhuis, bungalow, vrijstaande woning
Soort bouw Bestaande bouw
Bouwjaar 1975
Type dak Zadeldak
Isolatievormen Dubbel glas
Oppervlaktes en inhoud
Perceeloppervlakte 2.870 m²
Gebruiksoppervlakte wonen 79 m²
Inhoud 325 m³
Tuinoppervlakte 1.800 m²
Indeling
Aantal bouwlagen 1 (en 1 kelder)
Aantal kamers 3 (waarvan 2 slaapkamers)
Locatie
Ligging Aan vaarwater
Buiten bebouwde kom
Open ligging
Platteland
Vrij uitzicht
Energieverbruik
Energielabel D
Uitrusting
Warm water CV-ketel
Tuin aanwezig Ja

Marktcijfers Woerdense Verlaat

€ 371.575,- Gemiddelde verkoopprijs in Woerdense Verlaat Landelijk gemiddelde: € 290.760,-
€ 710.116,- Gemiddelde vraagprijs in Woerdense Verlaat Landelijk gemiddelde: € 387.955,-
82 Gemiddelde verkooptijd in Woerdense Verlaat Landelijk gemiddelde: 37
31 Gemiddeld aangeboden in Woerdense Verlaat Landelijk gemiddelde: 46.839
26 Gemiddeld aantal verkocht in Woerdense Verlaat Landelijk gemiddelde: 27.978
€ 3.202,-/m2 Gemiddelde prijs/m² in Woerdense Verlaat Landelijk gemiddelde: € 2.473,-/m2
Terug
Recent bekeken