Verkocht: Bungalowpark Sans Souci 1, 2435 NE Zevenhoven

Plattegronden

Brochure(s) en overige bijlagen

Beschrijving

Lees meer
ZEVENHOVEN, Park Sans Souci 1

Ruime bungalow met schitterend uitzicht over water en polderlandschap

Het komt niet vaak voor dat wij een bungalow mogen aanbieden op Park Sans Souci. En niet voor niets! Het kleinschalige park, met slechts 25 bungalows, ligt prachtig, enigszins verscholen en adembenemend rustig in een prachtig (natuur)gebied. In een afwisselend landschap met uitgestrekte polders en veel water.

Te koop komt nu de mooist gelegen bungalow van het hele park met een (deels eigen) meertje en een flink stuk grond. De totale perceeloppervlakte is 1.800 m2 water en grond. De tuin ligt grotendeels op het zuiden en westen en met name bij zonsondergang is het uitzicht onbetaalbaar.

De houten woning is zeer recent helemaal gestript en kan geheel naar eigen wens weer worden opgebouwd of plaats maken voor een nieuwe woning. De plattegronden die zijn toegevoegd zijn van de oude situatie. Binnen het bestemmingsplan is er de mogelijkheid een woning met een verdieping te plaatsen.

Op het meertje voor de deur en de poldersloten en plassen in de buurt kunt u prachtige kano- of roeitochten maken. De rivier de Kromme Mijdrecht ligt op loopafstand en biedt u de mogelijkheid voor nog meer vormen van waterrecreatie.

Het natuur gebied “De Groene Jonker” is een groot vogelweide gebied en ligt in de nabijheid van het park. Het prachtige polderlandschap biedt u vele mogelijkheden voor het maken van mooie wandeltochten en heerlijke fietstochten.

Dit alles vindt u op korte afstand van de drukke randstad. In ca. 35 autominuten van grote steden als Amsterdam en Utrecht bevindt u zich in een totaal andere omgeving, ver weg van alle drukte.

Het park beschikt over een centrale parkeerplaats met een eigen carport en voldoende ruimte voor uw bezoekers. Na een korte afstand lopen bereikt u de bungalow gelegen aan de rand van het park.

Disclaimer
Voor onze koopakte gelden de standaard NVM-regels. In alle overeenkomsten bedraagt de waarborgsom/bankgarantie minimaal 10% van de koopsom. Deze projectinformatie mag niet worden beschouwd als een aanbieding of offerte en wordt verstrekt onder voorbehoud van goedkeuring door de verkoper. Wij kunnen geen aansprakelijkheid aanvaarden voor de door ons samengestelde gegevens. Deze informatie, eventuele gesprekken, onderhandelingen etc. zijn allen vrijblijvend. Er is pas overeenstemming bereikt op het moment dat de door Drieman Garantiemakelaars Nieuwkoop opgestelde koopovereenkomst door beide partijen is beoordeeld en ondertekend. Tot dat moment hebben beide partijen het recht om af te zien van een transactie, zonder kostenvergoeding etc. Alle genoemde maten zijn indicatief, er kunnen geen rechten aan worden ontleend.

Kenmerken

Lees meer
Overdracht
Referentienummer 25007/4576912
Vraagprijs € 198.000,- k.k.
Status Verkocht
Aanvaarding In overleg
Laatste wijziging Woensdag 17 juli 2019
Bouw
Type object Woonhuis, bungalow, vrijstaande woning
Soort bouw Bestaande bouw
Bouwjaar 1963
Type dak Platdak
Oppervlaktes en inhoud
Perceeloppervlakte 1.800 m²
Gebruiksoppervlakte wonen 67 m²
Inhoud 200 m³
Indeling
Aantal bouwlagen 1
Aantal kamers 4 (waarvan 3 slaapkamers)
Locatie
Ligging Aan park
Aan rustige weg
Aan water
Beschutte ligging
Buiten bebouwde kom
Open ligging
Platteland
Vrij uitzicht
Tuin
Type Achtertuin
Hoofdtuin Ja
Oriëntering Zuid-west
Heeft een achterom Ja
Staat Normaal
CV ketel
Combiketel Ja
Uitrusting
Verwarmingssysteem Centrale verwarming
Tuin aanwezig Ja
Heeft schuur/berging Ja

Marktcijfers Zevenhoven

€ 275.625,- Gemiddelde verkoopprijs in Zevenhoven Landelijk gemiddelde: € 290.760,-
€ 508.555,- Gemiddelde vraagprijs in Zevenhoven Landelijk gemiddelde: € 387.955,-
43 Gemiddelde verkooptijd in Zevenhoven Landelijk gemiddelde: 37
17 Gemiddeld aangeboden in Zevenhoven Landelijk gemiddelde: 46.839
12 Gemiddeld aantal verkocht in Zevenhoven Landelijk gemiddelde: 27.978
€ 2.519,-/m2 Gemiddelde prijs/m² in Zevenhoven Landelijk gemiddelde: € 2.473,-/m2
Terug
Recent bekeken